آدی داسلر خود ورزشکار بود و ارتباط با ورزشکاران مختلف و حضور در رویدادهای مهم ورزشی به عاملی مهم در موفقیت فعالیت های تجاری وی مبدل شد. اولین کفش برادران داسلر با توجه به کمبود مواد در دوران پس از جنگ، از مواد موجود که کرباس بیشترین سهم را به خود اختصاص داد، تولید شد.
در بازی های المپیک تابستانی سال 1936، آدی طی مذاکراتی با "جسی اونز" قهرمان دو سرعت جهان از آمریکا توانست حمایت مالی وی را برعهده گرفته و او را برای استفاده از کفش های تولیدیشان متقاعد کند. در آن مسابقات اونز موفق به دریافت چهار مدال طلا شد و این مساله اعتبار چشمگیری را برای کفش های برادران داسلر در میان ورزشکاران جهان به همراه داشت.
با توجه به گسترش فعالیت های تولیدی برادران داسلر، آنها موفق شدند تا پیش از آغاز جنگ جهانی دوم 200 هزار جفت کفش را به فروش برسانند. پس از پایان جنگ جهانی دوم، آدی داسلر بار دیگر فعالیت خود در زمینه تولید کفش های ورزشی را از سر گرفت. در سال 1947، در حالی که وی از برادر خود رودی جدا شده بود به همراه 47 کارگر فعالیت خود را آغاز کرد. آدی اولین کفش ورزشی خود پس از جنگ جهانی دوم را با استفاده از کرباس و لاستیک مخازن سوخت تانک های آمریکائی تولید کرد.
در حالی که رودی داسلر شرکت "رودا" را تاسیس کرده که بعدها به "پوما" تغییر نام داد، آدی در سال 1948 به صورت رسمی شرکت "آدیداس" را تاسیس کرد. برخی این نام را به نوعی مخفف جمله "تمام روز در رویای ورزش هستم All Day I Dream About Sport" می دانند اما در واقع نام آدیداس از ترکیب دو کلمه آدی مخفف آدولف و داس مخفف داسلر ساخته شده است. یک سال بعد، آدی نشان تجاری "سه نوار" آدیداس را نیز به ثبت رساند.
یکی دیگر از عواملی تاثیرگذار در شهرت بیش از پیش آدی داسلر و نشان تجاری آدیداس، قهرمانی تیم ملی فوتبال آلمان در مسابقات جام جهانی 1954 بود. در این دیدار به یاد ماندنی بازیکنان آلمان در مقابل مجارستان از استوک های جدید آدیداس استفاده کرده بودند.
آدی داسلر به سال 1978 در سن 78 سالگی درگذشت و این در حالی است که میراث، ایده ها، نام و فعالیت های وی در حوزه محصولات ورزشی همچنان ادامه داشته و به ورزشکاران کمک کرده تا حد ممکن محدودیت های عملکردی خود را کاهش دهند.
در اوایل دهه نود میلادی و پس از چالش های ایحاد شده در زمینه انتقال آدیداس، این شرکت بار دیگر به خط مشی و اهداف اصلی خود بازگشت؛ تولید برترین محصولات با بهترین کیفیت بار دیگر در دستور کار آدیداس قرار گرفت.
با حمایت مالی آدیداس از تورنمنت "استریت بال" در سال 1992، این شرکت بیش از پیش حوزه جوانان را هدف گذاری کرد. در سال 1993، "رابرت لوئی دریفو" هدایت شرکت را بر عهده گرفت و تحت مدیریت وی، آدیداس از شرکتی که فعالیت هایش بر تولید و فروش استوار بود به یک شرکت بازاریابی ورزشی مبدل شد. سهام آدیداس در سال 1995 وارد بازار بورس فرانکفورت و پاریس شد. در سال 1997، آدیداس با گروه "سالمون" ترکیب شده و "آدیداس-سالمون اِی جی" را تشکیل دادند.
بخش تجاری سالمون شامل شرکت های تابعه و برندهای سالمون، ماویک، بُن فایر، آرک تریکس و کلیشه در اکتبر 2005 به شرکت فنلاندی "ایمر اسپرتس" واگذار شدند. آدیداس در ژانویه 2006 شرکت "ریباک" را خریداری کرد و گروه جدیدی با ارزش 9.5 میلیارد یورو در بازارهای جهانی کفش، پوشاک و تجهیزات ورزشی ایجاد شد.
در سال 2010 مجموع فروش جهانی آدیداس برابر با 17.7 میلیارد دلار بود که افزایش 15.5 درصدی نسبت به سال 2009 را نشان می داد. از سال 2001 تاکنون، "هربرت هاینر" ریاست شرکت آدیداس را بر عهده داشته است. فعالیت های این شرکت در حال حاضر حوزه های مختلفی مانند کفش و پوشاک ورزشی، ساعت، عینک، ادکلن و ... را شامل می شود.
خیلی مطالب مفید و آموزنده بود.
متشکر.