به گزارش ایرنا، حسین چمنی در گفت و گو با خبرنگاران افزود: یكی از دلایل كاهش، اجرای قانون هدفمند كردن یارانه هاست كه حتی قبل از حذف یارانه های شیر هم مصرف این محصول در كشور ما پایین تراز نصاب جهانی بود اما با حذف یارانه شیر مصرف آن باز هم پایین تر قرار گرفت.
وی اظهار داشت : در كشور ما مصرف شیر حدود 25 درصد از مقدار توصیه شده است و دست كم باید مصرف سه برابر مقدار فعلی شود تا به معیارهای پذیرفته شده جهانی برسیم.
مشاورمدیرعامل شركت صنایع شیر پگاه ایران اضافه كرد : ناكافی بودن مصرف شیر عوارض خطرناكی بر سلامت شهروندان می گذارد كه از جمله آن پوكی استخوان و آسیب دیدن دندان ها است .
وی گفت: اگر بخواهیم سال های از دست رفته ازعمرایرانیان براثر پوكی استخوان را محاسبه كنیم به رقم 36 هزار سال می رسیم كه رقم قابل توجهی است .
این مسوول ادامه داد : در جامعه زنان ایران ، از بین هرسه نفر یك نفر دچار پوكی استخوان است كه متوسط سن آنان 15 سال كاهش می یابد.
چمنی افزود: بیشترین فشار حذف یارانه شیر بر دهك های پایین جامعه وارد شده است كه توانایی خرید شیر بدون یارانه را ندارند و این در حالی است كه سبد كالای مصرفی این خانوارها، مواد مغذی كمتری داشته است .