پایگاه خبری پول نیوز Poolnews

November 2019 20 / چهارشنبه ۲۹ آبان ۱۳۹۸
کد خبر: ۳۱۴۳۵۰
۲۱ مرداد ۱۳۹۸ - ۱۲:۵۶
0
در جایگاه‌ها تمامی مسائل بهداشتی از زمان عرضه تا پس از ذبح پیش بینی شده و به تمام کسانی که میخواهند از گوشت گوسفندان ذبح شده استفاده کنند توصیه میشود این کار را پس از نگهداری ۲۴ گوشت در یخچال انجام دهند.

پول‌نیوز -  رئیس سازمان دامپزشکی کشور در جمع خبرنگاران گفت: با نظارت‌ها و تمهیداتی که صورت گرفته تا کنون عرضه دام بدون هیچ مشکلی انجام شده و هیچ گونه بیماری دامی گزارش نشده است.

 

رفیعی پور گفت: در جایگاه‌ها تمامی مسائل بهداشتی از زمان عرضه تا پس از ذبح پیش بینی شده و به تمام کسانی که میخواهند از گوشت گوسفندان ذبح شده استفاده کنند توصیه میشود این کار را پس از نگهداری ۲۴ گوشت در یخچال انجام دهند.


وی ادامه داد:پیش بینی می‌شود تا پایان زمان عرضه دام در مراکز مجاز بیش از چهار صد هزار راس دام به فروش برسد.


رفیعی پور تصریح کرد: عرضه دام در این مراکز تا ساعت ۱۵ انجام میشود، ولی مراکز پاسخگوی تقاضا پس از این ساعت نیز می‌باشند.

 

برچسب ها: دام ، دامپزشکی ، بهداشت
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: