کد خبر: ۳۱۴۰۸۲
۱۷ مرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۳۲
0

در روزهای گرم تابستان، تغذیه عامل بسیار مهمی برای جلوگیری از گرمازدگی و خنک شدن افرد است.

دکتر نفیسه حسینی‌یکتا - متخصص طب ایرانی و معاون توسعه سلامت دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت ضمن تاکید بر لزوم توجه به حرارت بدن در تابستان، گفت: یکی از مواردی که می‌توان با توجه به آن حرارت بدن را در تابستان کنترل کرد، توجه به نوع تغذیه در این فصل است. با توجه به اقلیم و گرمای خاص هر منطقه، نوعی از تغذیه مورد توجه قرار می‌گیرد.

وی افزود: مصرف آب‌دوغ‌خیار در فصل گرما از عادت‌های دیرینه ایرانیان است. ترکیبی از ماست به همراه خیار، گل‌سرخ، نعنا، کشمش و گردو این غذا را تشکیل می‌دهد. این غذا علاوه بر آنکه باعث تعدیل طبع گرم بدن می‌شود، به علت وجود برخی از مواد تشکیل دهنده‌اش، خواص دیگری نیز دارد. گل سرخ موجود در آب‌دوغ‌خیار، خاصیت پاکسازی بدن را دارد.

نائب رییس انجمن علمی طب سنتی ایران ادامه داد: مصرف سوپ جو در رژیم غذایی هفتگی را نیز توصیه می‌کنیم؛ چراکه جو دارای طبع سرد و تر بوده و می‌تواند مقابل طبع گرم و خشک تابستان قرار گیرد.

وی با تاکید بر اینکه پرخوری در فصل تابستان به هیچ عنوان تو

برچسب ها: تابستان ، تغذیه ، گرمازدگی
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
سود ۵۵ ریالی هدیه بیسکویت مادر

سود ۵۵ ریالی هدیه بیسکویت مادر

پول نیوز - مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت ویتانا امروز ۲۶ بهمن ماه امروز صبح با حضور ۸۳.۹ درصد سهامداران تشکیل شد.
افزایش سرمایه 74 درصدی «شیران»

افزایش سرمایه 74 درصدی «شیران»

پول نیوز - امروز سه شنبه مجمع عمومی شرکت «سرمایه گذاری صنایع شیمیایی ایران» در خصوص افزایش سرمایه برگزار شد.
«قاروم» و 215 درصد افزایش سرمایه

«قاروم» و 215 درصد افزایش سرمایه

پول نیوز - هیات مدیره «شرکت قند ارومیه» پیشنهاد افزایش سرمایه ۳۶۸ میلیارد و ۴۰۸ میلیون ریالی را به مجمع عمومی فوق‌العاده این شرکت ارائه کرد.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: