
پول نیوز - شركت هاي صنعتي و معدني و مراكز علمي و تحقيقاتي براي حضور در نمايشگاه بومي سازي و خودكفايي صنعت و معدن اعلام آمادگي كردند.
به گزارش
پول نیوز، تاكنون بخش عمده اي از شركت هاي دولتي و خصوصي آمادگي خود را براي حضور در اين نمايشگاه اعلام كردهاند.
بر اساس اين گزارش، نمايشگاه بومي سازي، محلي براي ارايه آخرين دستاوردهاي كشور در حوزههاي مختلف صنعتي و معدني از جمله صنايع خودرو و ماشين سازي، برق و الكترونيك، صنايع نوين، نساجي، پزشكي، نفت و پتروسيمي و مجموعههاي فولاد، مس، آلومينيوم و انواع كانيهاي فلزي و غير فلزي و معادن است.
يادآور ميشود، نخستين نمايشگاه بومي سازي و خودكفايي صنعت و معدن از 16 لغايت 21 دي ماه سال جاري در تهران برگزار مي شود.
علاقمندان براي حضور در اين نمايشگاه مي توانند تا 27 آذرماه مشخصات شركت، محصولات و دانش فني بومي سازي شده خود و ديگر اطلاعات مورد نياز را به دبيرخانه نمايشگاه واقع در تهران بالاتر از ميدان فردوسي ، سازمان توسعه و نوسازي معادن و صنايع معدني ايران طبقه دوم ارسال كنند يا به طريق پايگاه اطلاع رساني
www.boomsazi.ir مراجعه كنند.