کد خبر: ۲۸۹۵۱۱
۱۴ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۲۷
0
پول‌نیوز -  کارشناس بهداشت مواد غذایی سازمان غذا و دارو گفت: زیاده روی در مصرف نمک به مدت طولانی می تواند باعث افزایش فشار خون، اختلالات کلیوی و قلبی و از دست دادن پتاسیم بدن شود.

سازمان غذا و دارو، حسین عبدالعزیزی به افراد دارای فشارخون بالا توصیه کرد، مصرف نمک خود را کاهش دهند و به برچسب روی مواد غذایی بسته بندی شده توجه کند که حاوی چه مقدار نمک است.

وی افزود: شهروندان بهتر است از مصرف فرآورده های گوشتی شامل کالباس و سوسیس به ویژه کنسرو گوشت و سس ها که همگی دارای مقادیر زیادی نمک هستند، پرهیز کنند.

این کارشناس بهداشت مواد غذایی ادامه داد: بنابر تحقیق متخصصان تاکنون کمبود اولیه غذایی سدیم (نمک طعام) در انسان مشاهده نشده است، اما عوارض کمبود ثانویه آن با افزایش دفع سدیم به واسطه اسهال، استفراغ، شدت تعریق در هوای گرم یا نارسایی غده فوق کلیوی بروز می کند.

عبدالعزیزی اضافه کرد: کمبود ثانویه ناشی از نمک با نشانه هایی مانند بی اشتهایی، ضعف عضلانی، انقباض های دردناک ماهیچه ها، اختلالات تنفسی، ضعف و ازحال رفتن بر اثر نارسایی جریان خون ممکن است دیده شود.
منبع: ایرنا
برچسب ها: نمک
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر:
گزارش مجامع بیشتر
حرکت سریع «مبین‌وان» به سوی آینده/ برنامه ریزی برای سودآوری بیشتر

حرکت سریع «مبین‌وان» به سوی آینده/ برنامه ریزی برای سودآوری بیشتر

در مجمع سالیانه شرکت مبین وان کیش سود 100 ریالی تقسیم شد.
سود ۲۰۰ ریالی در جیبت سهامداران «سپ»

سود ۲۰۰ ریالی در جیبت سهامداران «سپ»

مجمع عمومی عادی سالیانه سهامداران شرکت «پرداخت الکترونیک سامان کیش» با حضور۹۰ درصد از سهامداران تشکیل شد.
سود ۷۰ تومانی برای سهامداران «واتی»

سود ۷۰ تومانی برای سهامداران «واتی»

مجمع عمومی عادی سالانه صاحبان سهام شرکت «گروه سرمایه‌گذاری آتیه دماوند» صبح روز گذشته به دلیل شیوع ویروس کرونا و طبق دستورالعمل سازمان بورس، به صورت آنلاین و با حضور مدیرعامل، هیئت مدیره و ۸۱/۲۹ سهامداران شرکت برگزار شد.
پربازدید
پرطرفدارترین
برای دریافت خبرنامه پول نیوز ایمیل خود را وارد نمایید: