به گزارش
پول نیوز به نقل از روابط عمومي وزارت جهاد كشاورزي سخنگوي وزارت جهاد كشاورزي گفت: از ابتداي سال تاكنون به منظور كنترل بازار50 هزار تن واردات گوشت قرمز به كشور داشته ايم.
محمد حسين انصاري فرد افزود: نياز كشور به گوشت قرمز در سال 920هزارتن و توليد اين ماده پروتئيني نيز در سال همين مقدار است .
وي با بيان اينكه تلاش دست اندركاران امر تامين مواد پروتئيني در وزارت جهاد كشاورزي اين است كه نياز مصرفكنندگان به مواد پروتئيني از داخل تامين شود، گفت: با فرا رسيدن ماههاي رجب، شعبان، رمضان و فصل سفرهاي تابستاني به دليل برگزاري جشنها و ذخيرهسازي كه در خانواده ها در ابتداي ماه رمضان صورت مي گيرد،توليد داخلي جوابگوي ميزان مصرف نيست و به ناچار واردات صورت مي گيرد.
انصاري فرد تصريح كرد: در اغلب ماههاي سال اضافه توليد نيز داريم و نيازي به واردات نيست،روزانه 100تن گوشت قرمز گوساله و گوسفندي در بيش از100 مركز توزيع مواد پروتئيني در تهران توزيع مي شود .
انصاري فرد با بيان اينكه گوشت هاي وارداتي با رعايت اصول بهداشتي و ذبح اسلامي در يكي از شركتهاي تابعه وزارت جهاد كشاورزي تهيه مي شود،گفت: اين گوشتها با نظارت نماينده ولي فقيه در امر ذبح و نماينده سازمان دامپزشكي در زمينه قرنطينه بيماري ها در يكي از شركت هاي تابعه وزارت جهادكشاورزي به منظور اطمينان بيشتر تهيه و وارد كشور شده است.
وي افزود: گوشت گرم گوسفندي و گوساله منجمد تاكنون ازكشورهاي قيزستان ،ارمنستان ،پاكستان ،استراليا،نيوزلند وارد كشور شده است و كشورهاي گرجستان و هند نيز در آينده در صورتي كه صادركنندگان قبلي به همكاري ادامه ندهند جزء صادر كنندگان گوشت به كشورمان قرار خواهند گرفت.
سخنگوي وزارت جهاد كشاورزي گفت : 5 هزار تن گوشت مرغ در آستانه ماه مبارك از كشورهاي برزيل و تركيه وارد كشور شده است كه در مقايسه با 1 ميليون و650 هزار تن توليد داخل بسيار ناچيز است.