پولنيوز - مدير عامل شرکت ملي فولاد از رشد 60 درصدي ظرفيت توليد فولاد خام ايران در برنامه چهارم توسعه خبر داد و گفت: ظرفيت توليد فولاد خام با اجراي طرحهاي جديد در پنج سال اخير به 17 ميليون و 100 هزار تن افزايش پيدا کرد.
به گزارش
پولنيوز "محمد رضا نجم السادات" گفت: ظرفيت توليد اين فلز استراتژيک در ابتداي برنامه چهارم (سال84) 10 ميليون و 710 هزار تن بود.
که وي سپس يادآورشد: ظرفيت نصب شده فولاد خام در ابتداي برنامه سوم توسعه هفت ميليون و 410هزار تن بود.
نجم السادات در مورد وضعيت صنعت فولاد ايران در سال گذشته اظهار داشت: با وجود اينکه در دوره رکود اقتصاد جهاني اغلب کشورها مسير کاهش توليد را در پيش گرفتند ايران توانست با رشد توليد، جايگاه خود را از رتبه 20 به 16 بهبود ببخشد.
مدير عامل شرکت ملي فولاد ايران آينده اين صنعت در ايران را اميدوار کننده خواند و تصريح کرد: با توجه به برنامههاي توسعهاي و چشم انداز 20 ساله، کشورمان با اجراي طرح هاي جديد و در دست احداث، جايگاه 11 جهان را در توليد فولاد در اختيار خواهد گرفت.
وي همچنين با ارايه گزارش عملکرد شرکتهاي تابعه اين مجموعه گفت: در برنامه چهارم توسعه در بخشهاي توليد، فروش، صادرات شاهد رشد قابل توجهي بودهايم طوري که در بخش توليد فولاد خام با 173، محصولات نهايي 36 ، فروش 61 و صادرات 532 درصد رشد به ثبت رسيده است.