پولنیوز - بررسی انجام شده در دانشگاه ورمونت آمریکا نشان میدهد بین مصرف فلفل تند و افزایش طول عمر ارتباط وجود دارد.
محققان آمریکایی در بررسی انجام شده دریافتند مصرف فلفل قرمز تند میتواند احتمال مرگ و میر را در افراد کاهش دهد.
در
این مطالعه مشخص شد افرادی که به طور مرتبط از فلفل قرمز تند مصرف میکنند
در مجموع ۱۳ درصد کمتر در معرض مرگ و میر بخصوص بر اثر سکته مغزی و حمله
قلبی قرار دارند.
پیش از این نیز در سال ۲۰۱۵ محققان چینی به بررسی تاثیر مصرف فلفل تند بر کاهش میزان مر گ و میر افراد پرداخته بودند.
در
مطالعه جدید محققان به بررسی اطلاعات بیش از ۱۶ هزار آمریکایی در یک دوره
۲۳ ساله پرداخته و دریافتند که این افراد از وضعیت جسمی سالمتری برخوردار
هستند.
به گزارش خبرگزاری یونایتدپرس، محققان
آمریکایی همچنین اظهار داشتند: اگرچه مکانیزمی که فلفل میتواند مرگ و میر
را به تاخیر اندازد هنوز خیلی مشخص نیست، کانالهای TRP که گیرندههای
اولیهی ترکیبهای تند از قبیل کاپسایسین هستند میتوانند در بخشی از این
ارتباط نقش داشته باشند.