معاون سازمان جهاد كشاورزى خراسان رضوي از برگزاري همايشي با عنوان سيبزمينى، غذاى آينده در نيشابور خبر داد.
علي دهباشيان امروز در گفتگو با خبرنگار فارس در نيشابور افزود: سيبزمينى يكى از محصولات عمده زراعى جهان است كه پس از ذرت، گندم و برنج مقام چهارم را از نظر اقتصاد كشاورزي به خود اختصاص داده است.
وي اظهار داشت: در همين راستا برگزارى همايش علمى پژوهشى سيبزمينى با هدف بهرهمندى عموم از آخرين يافتههاى پژوهشى علوم كشاورزى و تبادل نظر بين پژوهشگران، كارشناسان و توليدكنندگان سيبزمينى در شهر چكنه (بخش سرولايت) برگزار ميشود.
مدير جهاد كشاورزي نيشابور، محورهاى همايش مزبور را بهزراعى، آفات و بيماريها، بهنژادى و توليد بذر، اقتصاد و بازاريابى، فيزيولوژى پس از برداشت و صنايع تبديلى عنوان كرد.
وي افزود: اين همايش با همت مركز تحقيقات كشاورزى و منابع طبيعى دانشگاه پيام نور و سازمان جهاد كشاورزى خراسان رضوى روز 22 آبان ماه جاري در منطقه سرولايت كه يكى از قطبهاى توليد سيبزمينى در استان است، برگزار مىشود.
مدير جهاد كشاورزى نيشابور خاطر نشان كرد: نيشابور به عنوان يكى از قطبهاى مهم توليدات زراعى و باغى خراسان رضوى مطرح است و امسال پيشبينى مىشود كه بيش از 19هزار تن سيبزمينى در اين شهرستان برداشت شود.
دهباشيان يادآور شد: با توجه به اينكه سال 2008 از طرف برنامه كشاورزي سازمان ملل به عنوان سال سيبزمينى نامگذارى شده است، برگزارى چنين همايشهايى موجب تقويت جايگاه اين محصول در استان خواهد شد.