پول
نیوز، سمیه علی اصغری- حتما
شما هم از علاقه مندان به "بادام زمینی" هستید. شاید هم کره بادام زمینی
یکی از مهمترین میزبانان میز صبحانه شما باشد. این کره از جله کره های گیاهی است
که به عنوان یکی از لذیذترین فراورده های تهیه شده از بادام زمینی خواص بسیار
زیادی نیز دارد. هر ساله یک سوم بادام زمینی کشت شده در سراسر دنیا، صرف ساخت کره
آن می شود. سایر اشکال خوراکی بادام زمینی نیز در تمام نقاط جهان پرطرفدار است.
اهمیت این ماده غذایی و استقبال گسترده ای که از آن در
بازارهای بین المللی وجود دارد موجب شده تا کشت و تولید فراورده های مرتبط با آن
به کسب و کاری پررونق مبدل شود. در این میان شاید جالب باشد با بزرگترین
تولیدکنندگان بادام زمینی در جهان آشنا شوید. این اطلاعات براساس آخرین آمار ارائه
شده در سال 2015 تهیه شده است.
گفتنی است بادام زمینی و کرهٔ آن، منبع خوب و با صرفهای از
پروتئین هستند و بیشتر ویتامینها و املاحی را که به سختی بهدست می آیند، تامین
می کنند که این ویتامینها و املاح شامل اسید فولیک، ویتامین E، مس، سلنیوم، منیزیم، روی و همچنین
رنگدانههای گیاهی و فیبر خوراکی می باشد.(ویکی پدیا).
در مجموع کره بادام زمینی به عنوان ماده غذایی ضد کلسترول، ضد
دیابیت، ضد سرطان، دشمن کیسه صفرا و ... شناخته می شود.
در این قسمت "جدول انرژی" مربوط به کره بادام زمینی
را مشاهده می کنید.
ویکی پدیا