به گزارش واحد مرکزی خبر ، مسعود میرکاظمی که برای شرکت در دهمین نشست وزیران نفت و انرژی کشورهای صادرکننده گاز موسوم به "جیسف" در الجزایر بسر می برد ، گفت: مجمع کشورهای صادرکننده گاز موسوم به جیسف 64 مرکز ذخایر گاز جهان را در اختیار دارند و با 3 عضو ناظر این مجمع ، میزان ذخایر گاز در اختیار آنها به بیش از 67 درصد می رسد.
وی با بیان اینکه بیش از 40 درصد سهم تولید گاز جهان نیز متعلق به اعضای جیسف است ، افزود: یکی از اهداف این کشورها تحلیل مناسب از وضع تولید و تقاضاست.
میرکاظمی پیش بینی وضع آینده برای سرمایه گذاری و بررسی تازه ترین فناوری های مربوط به صنعت گاز از جمله تولید ال ان جی را از سایر اهداف برگزاری این نشست برشمرد.
وزیر نفت کشورمان بررسی وضع صادرات با خط لوله یا به صورت ال ان جی را از دیگر محورهای مذاکرات در نشست جیسف اعلام کرد.
مسعود میرکاظمی و هیئت همراه یکشنبه شب به وقت تهران وارد شهر وهران محل برگزاری اجلاس الجزایر شد و همتای الجزایری اش از وی استقبال کرد.
دهمین اجلاس وزیران نفت و انرژی عضو مجمع کشورهای صادرکننده گاز موسوم به جیسف امروز ( دوشنبه 30 فروردین) در وهران الجزایر برگزار می شود.
همچنین همزمان نشست های ویژه ای به منظور بررسی آخرین وضع تولید و صادرات ال ان جی و فناوری های تولید آن برگزار خواهد شد.