مدير ستادي بانک کشاورزي در استان کردستان گفت: « پرداخت تسهيلات ويژه به کشاورزان اين استان طي يازده ماهه امسال به بيش از هزارميلياردو520ميليون ريال رسيده است. »
به گزارش روابط عمومي مديريت شعب بانك كشاورزي در استان كردستان علي اصغر محمدي ضمن اعلام اين خبر افزود: اين تسهيلات به بيش از 42هزار و 210کشاورز و به طرح هاي اقتصادي در بخش هاي دام و طيور، صنايع تبديلي، توسعه روستايي، آب و خاک و زراعت پرداخت شده است.
وي نظارت دستگاه هاي معرف اين طرح ها را در روند هزينه تسهيلات در قالب هر طرح امري لازم و ضروري خواند و بر ضرورت دقت بيشتر کارشناسان بر اين مهم تاکيد کرد.
محمدي سپرده گذاري مردم را در بانک هاي استان را عامل اساسي در فراهم شدن امکان توسعه منطقه برشمرد و اظهار داشت: سرمايه هاي بانک ها متعلق به خود مردم است و با بهره گيري از آن منافع مردم منطقه تامين مي شود.
وي با اشاره به ميزان تسهيلات پرداختي اين بانک به کشاورزان طي مدت مشابه سال قبل گفت:درسال قبل 24هزار کشاورز کردستاني حدود 800ميليارد ريال تسهيلات ويژه از اين بانک دريافت کردند.
محمدي ميزان رشد ريالي تسهيلات پرداختي را 100درصد اعلام كرد واز کشاورزان خواست با پرداخت به موقع اقساط، زمينه رابراي دريافت مجددتسهيلات فراهم كنند.