واردات ايران از تركيه در ماه مارس سال جاري ميلادي كاهش يافت.
به گزارش ايسنا، شبكه خبري تيآرتي تركيه در گزارشي بدون اشاره به حجم واردات ايران از تركيه اعلام كرد ايران که در ماه مارس سال گذشته در رده دهم کشورهاي واردکننده کالا از ترکيه قرار داشت در ماه مارس جاري به رده شانزدهم تنزل کرد.
بر اساس اين گزارش، صادرات ترکيه در ماه مارس سال جاري نسبت به مدت مشابه سال گذشته با 34.34 درصد افزايش به 9 ميليارد و 596 ميليون و 397 هزار دلار رسيد. صادرات 12 ماهه اخير ترکيه نيز نسبت به مدت مشابه سال ماقبل آن 13.21 درصد کاهش نشان ميدهد و به رقم 101 ميليارد و 777 ميليون و 88 هزار دلار ميرسد.
در همين حال عنوان شده است كه 84.6 درصد صادرات ترکيه در ماه مارس را محصولات صنعتي تشکيل داده است. صادرات محصولات صنعتي در ماه مارس با 34.81 درصد افزايش نسبت به مدت مشابه سال قبل، به هشت ميليارد و 95 ميليون و 412 هزار دلار رسيد.
صادرات محصولات کشاورزي نيز که 12.88 درصد کل حجم صادرات در ماه مارس را تشکيل ميدهد با 26.57 درصد افزايش به يك ميليارد و 232 ميليون و 112 هزار دلار رسيد.
کشورهاي آلمان، فرانسه، ايتاليا، انگلستان، عراق، فدراسيون روسيه، اسپانيا، آمريکا، مصر و امارات متحده عربي به ترتيب ده کشور نخست وارد کننده کالا از ترکيه بودهاند.