به گزارش مهر در خرم آباد، سردار بهرام نوروزی ظهر چهار شنبه در نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان لرستان اظهار داشت: همچنین در شش ماه نخست سال جاری بیش از 10 میلیون مراجعه کننده حضوری به پلیس 110 کشور داشته ایم.
وی با بیان اینکه تماسهای مردم با پلیس 110نشان دهنده اعتماد مردم به نیروی انتظامی است، خاطر نشان کرد: نیروی انتظامی نیز باید خدمات خوبی را به صورت متقابل به مردم ارائه دهد.
رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی کشور یادآور شد: از تعداد تماس های گرفته شده با پلیس 110 بیش از 6 میلیون و 400هزار تماس تلفنی عملیاتی و تبدیل به گزارش شده است.
سردار نوروزی در ادامه با بیان اینکه بیش از یک سوم تماس های تلفنی به پلیس 110 تلفن های غیر ضروری است، خاطر نشان کرد: همچنین بیش از یک سوم از مردم از پلیس 110 مشاوره تلفنی گرفته اند.
رئیس پلیس پیشگیری نیروی انتظامی کشور با اشاره به ضرورت ارتقا سطح کیفی و آموزشی در بین کارکنان نیروی انتظامی، عنوان کرد: نیروی انتظامی با آموزش کارکنان در پی رضایتمندی و مشتری مداری در جامعه است.