کد خبر: ۲۷۹۷۴۳
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۳:۵۹
اگر شما نیز به عنوان مدیر یک کسب و کار فعال در حوزه صنایع غذایی به ویژه "رستوران" رویای توسعه مجموعه ای موفق را دارید، لازم است پیش از تاسیس رستوران خود پاسخ قابل قبولی برای پرسش های این مطلب داشته باشید!

بر اساس تحقیقی که در ژورنال مهمانداری کورنل منتشر شده است:

پول نیوز؛ سمیه علی اصغری- حدود 60 درصد رستورانها طی یک سال اول راه اندازی کسب و کار خود با شکست مواجه می شوند. از این رو ریشه یابی علل این مشکل از اهمیت زیادی برخوردار است. اگر شما نیز به عنوان مدیر یک کسب و کار فعال در حوزه صنایع غذایی به ویژه "رستوران" رویای توسعه مجموعه ای موفق را دارید، لازم است پیش از تاسیس رستوران خود پاسخ قابل قبولی برای پرسش های زیر داشته باشید:

1.       آیا برای بیش از 40 ساعت کار در هفته آمادگی کامل دارید؟

2.       آیا از مدیریت و رهبری دیگران لذت می برید؟

3.       آیا در صورت لزوم می توانید بدون هیچ گونه دریافتی برای ماه ها به کار خود ادامه دهید؟

4.       برای چه مدت مایل به اداره چنین کسب و کاری هستید؟

5.       5، 10، 15 و یا 20 سال بعد در صورتی که مایل به ادامه مدیریت نباشید، چه کسی سکان کشتی را در دست خواهد گرفت؟

6.       چه نوع عملکرد مالی را از مجموعه خود انتظار دارید؟

7.       برنامه ریزی شما برای دست یابی به اهداف فروش رستوران چیست؟

8.       برای تاسیس رستوران مورد نظر خود چقدر بودجه لازم خواهیم داشت؟ اطلاعات خود را از چه منبعی به دست آورده اید؟

9.       برای آن که بتوانید کسب و کاری سودآور داشته باشید، چقدر درآمد لازم است؟

10.  آیا محل مناسبی را برای راه اندازی رستوران خود در نظر گرفته اید؟ برای پاسخ دهی به این پرسش باید به همسایه ها و تمایل آنها نیز توجه کنید.

11.   پیش از شما چه کسب و کاری در محل مذکور فعال بوده است و دلیل جا به جایی آن چیست؟

12.  چه رستورانهای موفقی در محل نام برده وجود دارند؟ حتی لازم است رستورانهای نه چندان موفق را نیز شناسایی کرده و به ریشه یابی دلایل رکود آنها بپردازید.

13.   محل رستوران را خریداری خواهید کرد و یا به صورت استیجاری است؟

14.   با مشاورین املاک آشنا به محل مورد نظر گفت و گو کنید. چه اطلاعات مفیدی به دست آورده اید؟

15.   نیاز به چه نوع مجوزهایی خواهید داشت؟

16.   از چه نوع سیستمی برای ثبت سفارش ها استفاده خواهید کرد؟

17.   پیگیری وضعیت اقلام مورد نیاز به چه صورت خواهد بود؟

18.   نحوه انتخاب سیستم حسابداری و پرداخت حقوق کارکنان چگونه است؟

19.   سیستم مدیریت مالی منتخب شما چیست؟

20.   بازار مربوطه را به دقت پیگیری کنید. چه نکات مهمی به دست می آورید؟

21.   چگونه می توان از سایر رستورانهای موفق در محدوده مورد نظر پیشی گرفت؟

22.   چه کاری می توانید انجام دهید که سایر رقبا در آن زمینه ناتوان هستند؟

23.   مردم در مورد رستوران شما چگونه فکر می کنند؟ دلیل مراجعه مجدد آنها چیست؟

24.   منوی رستوران از چه فاکتورهای جذابی برخوردار است؟ آیا نیاز به تغییر دارد؟

25.   آیا فردی کار کشته و آشنا به کسب و کار غذایی را استخدام کرده اید؟

26.   آیا یک حسابدار ماهر سراغ دارید؟

27.  برای اداره مجموعه خود به چند نفر کارمند نیاز دارید؟ از مدیر بخش آشپزخانه گرفته تا خدمه و مسئولین بازاریابی باید برآورد دقیق از تمام این افراد داشته باشید.

28.   چگونه به اعضای تیم خود آموزش خواهید داد؟

29.   نحوه رسیدگی به شکایات مشتریان چگونه است؟ فرهنگ برخورد با مشتریها به چه صورت خواهد بود؟

30.   طرفداران خود را شناسایی کنید. کدام دسته از مشتریان به واسطه فضای مجازی برای رستوران شما تبلیغ خواهند کرد؟

31.   چگونه می توان با استفاده از روشهای مدرن به جلب مشتری پرداخت؟

32.   به چه صورت با شرایط رکود (به عنوان مثال رکود فصلی) برخورد خواهید کرد؟

33.   به چه نوع یخچال و یا اجاق گازی نیاز خواهید داشت؟

34.   مواد غذایی تامین شده را در چه مکانی و تحت چه شرایطی نگه داری خواهید کرد؟

35.   چگونه می توان فرآورده های غذایی و مواد اولیه تازه تری را به عنوان مواد اولیه تهیه کرد؟

سوالاتی که تا به اینجای مطلب اشاره شد، برای شروع یک کسب و کار غذایی مانند رستوران دیدی واقع گرایانه را در اختیارتان قرار می دهند تا با آمادگی بیشتری وارد عمل شوید. اکنون در ادامه به ذکر چند توصیه خواهیم پرداخت.

باور قلبی قوی و فلسفه عملی

به رستورانهای موفق نگاه کنید که تعداد زیادی از مردم در مورد آنها صحبت می کنند. عنصری که در همه این مجموعه ها مشترک بوده، نوعی فلسفه عملی دقیق است که می توان آن را به وضوح در رفتار همه اعضای تیم مشاهده کرد. این فلسفه می توان از تمرکز بر پخت غذای با کیفیت تا همکاری همه جانبه متغیر باشد. این توصیه را جدی بگیرید چرا که می توان آن را روح عملی کسب و کار دانست.

شناخت استعدادهای نهفته و سرمایه گذاری بر آنها

باید شکارچی استعدادها باشید! به عنوان مثال اگر ویژگی منحصر به فردی را در مسئول شست و شوی ظرف ها کشف کرده اید، وی را به جایگاهی که استحقاق آن را دارد نزدیک کنید. استفاده بهینه و درست از مهارتهای افراد تیم، می تواند منتج به نتایج خارق العاده در مدیریت رستوران شود.

برقراری ارتباط منطقی بین اهدف مشخص شده و نتایج به دست آمده

به عنوان یک مدیر خلاق و حرفه ای، باید قادر به هدف گذاری صحیح و همچنین آنالیز نتایج حاصله باشید. آیا تلاش ها به اندازه کافی پاسخ گوی نیاز و انتظارات مجموعه بوده اند؟ آیا تغییر در سیاست های کلی لازم است؟ رضایت مندی مشتریان در چه سطحی قرار دارد، آیا قانع کننده خواهد بود؟

آموزش و یادگیری

همان طور به اعضای تیم کاری خود برای انجام هرچه بهتر امور آموزش های ضروری را منتقل می کنید، باید آماده یادگیری نیز باشید. اتمسفری به وجود آورید که در آن هر کدام از افراد به راحتی ایده های بکر خود را در اختیار مجموعه قرار داده و به تکامل آن کمک کند. گوش سپردن به دغدغه ها و نگرانی های کارکنان نه تنها شما را فردی قابل اعتماد و مسئول جلوه می دهد، بلکه سبب کاهش تشنج فضای کاری خواهد شد.

مسئولیت پذیری و پیگیری مستمر

رستورانهای واقعی همواره مجموعه هایی پیگیر و متعهد بوده اند. در واقع نباید هیچگاه به حداقل های موجود راضی شوید، بلکه حداکثر استانداردها است که می تواند یک رستوران را به سمت موفقیت هدایت کند. اگر چنین دیدی داشته باشید، همه اعضا نیز با این تفکر همگام شده و روز به روز بر کیفیت مجموعه افزوده خواهد شد.

مالکیت

اگر می خواهید همکاری حداکثری تمام افراد تیم را در کنار خود داشته باشید، از انتقال حس مالکیت و برتری جلوگیری کنید. پیشرفت رستوران و سود دهی بالاتر آن باید در حقوق دریافتی کارکنان نیز تجلی یابد. البته در این مورد باتوجه به شرایط کسب و کار خود اعتدال را رعایت کنید. اما در هر صورت از این طریق می توانید همدلی و همیاری بیشتری به دست بیاورید.

فراتر از رستوران

نباید تنها هدف مجموعه درآمد زایی بیشتر باشد. فضایی ایجاد کنید که کارکنان، رستوران را جزئی از زندگی خود بدانند و در صورت دور ماندن از آن دلتنگش شوند! به هدفی بزرگتر فکر کنید؛ تجربه ای متفاوت از حضور در رستوران را برای تیم کاری و همچنین مشتریان رقم بزنید.

 


برچسب ها: رستوران ، پول نیوز
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: