کد خبر: ۲۶۶۲۲۰
تاریخ انتشار: ۱۸ فروردين ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۲
مالیات بر ارزش افزوده در رستوران‌ها نباید بیش از 9 درصد باشد
ناصر حسینی تبریزی رییس اتحادیه چلو کباب و چلو خورشت تهران در این باره به پول نیوز گفت: حداکثر مالیات بر ارزش افزوده‌ایی که یک رستوران یا چلوکبابی می‌تواند روی فاکتور خود لحاظ کند، 9 درصد است.
اخذ مالیات از قوت لایموت مردم ممنوع!پول‌نیوز -در حالی که برخی رستوران‌ها و واحدهای چلوکباب فروشی درایام نوروز بین 10 تا 12 درصد از مردم مالیات بر ارزش افزوده درخواست می‌کردند، ناصر حسینی تبریزی رییس اتحادیه چلو کباب و چلو خورشت تهران در این باره به پول‌نیوز گفت: حداکثر مالیات بر ارزش افزوده‌ایی که یک رستوران یا چلوکبابی می‌تواند روی فاکتور خود لحاظ کند، 9 درصد است.

حسینی تبریزی با انتقاد از وضعیت کنونی اخذ مالیات بر ارزش افزوده و بی قانونی‌های موجود  ادامه داد: مالیات بر ارزش افزوده در برخی از رستوران‌ها همچنان روی فاکتورها محاسبه می‌شود و این در حالی است که رییس کمیسیون اقتصادی مجلس قول داده که تا پایان اردیبهشت ماه امسال فکری اساسی به حال مالیات بر ارزش افزوده‌هایی کند که روی غذا از مردم گرفته می‌شود.

رییس اتحادیه چلو کباب و چلو خورشت افزود: اخذ مالیات از قوت لایموت مردم ممنوع است. بر همین اساس اخذ مالیات از 80 درصد مواد غذایی مانند گوشت، برنج، نان و ... غیر قانونی است  اما چون رستوران‌ها نمی‌توانند مالیات را از محل قانونی آن یعنی هزینه کارگر، آب، برق و ... اخذ کنند به اخذ مالیات روی فاکتور نهایی روی می‌آورند.

تبریزی همچنین درباره هزینه حق سرویس توضیح داد: دریافت هر نوع هزینه‌ تحت عنوان حق سرویس از مشتریان ممنوع است. او با اشاره به اینکه برای واحدهای صنفی که از مشتریان به صورت غیرقانونی حق سرویس دریافت می کنند، باید جریمه تعیین شود،  تاکید کرد: مشتریان می توانند با ارائه فاکتور از واحدهایی که حق سرویس دریافت می کنند، شکایت کنند و پول خود را پس بگیرند.

نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر: